dijous, 19 de setembre del 2013

Què vol dir el terme art?

                                                                       
INTRODUCCIÓ
- Què és l'art?
Per mi l'art, és un tema que forma part de la vida humana y que no només està en les galeries, museus... Crec que hi han dos tipos d'art l'art que és creat per l'home, com per exemple, la pintura, la fotografía o l'escultura, i també el que és creat per la naturalesa. També és un llenguatge, una manera d'expressar-se. Tots tenim una idea de què és l'art i sembla que l'entenem. És una necessitat de les persones, tenim sentiments i potser això és art.
- Qui és l'artista?
Un artista és algú que sent l'art, que s'expressa a través d'ell, del llenguatge artistic, com per exemple mitjançant la dansa, la música. Normalment un artista és algú que te molta creativitat i imaginació. Te molt bones habilitats.
- Què són els vehicles artístics?
Ens podem desplaçar a qualsevol lloc amb molts mètodes, com per exemple, un cotxe, un cavall. Els mitjans amb que ens desplacem, comuniquem o rebem l'art, ho anomenem vehicles artístics. Cada època sol tenir un vehicle artístic, el de la nostra i segle XX, és el cinema. Apart d'aquest existeixen més. Els vehicles artístics es poden dividir en dos grups, els espacials i el temporals. Els espacials també es poden dir plàstics i els temporals, dinàmics.


- Quina és la funció de l'art?


Quan parlem de la funció de l'art, és el que vol transmetre en una obra artística. Abans l'art era diferent que ara, abans volien transmetre moltes coses, ara només tenen la finalitat d'agradar a la gent que ho està veient. Per entendre-les hem saber on estaven situades originàriament, i sobretot quines eren les intencions dels artistes en el moment de crear-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada